De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 
Omdat wij uw privacy belangrijk vinden willen wij u bij deze informeren hoe wij daar mee omgaan.Voor de nieuwe privacywet zijn openheid en transparantie essentieel bij het verkrijgen en opslaan van persoonlijke gegevens.

Wat gaat er precies veranderen?

De belangrijkste feiten rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Wij zijn volledig transparant over welke gegevens we van u gebruiken.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.
  • U heeft het recht om in te zien hoe we uw data gebruiken.
  • U heeft het recht op vergetelheid (het volledig wissen van uw persoonlijke data).
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij TuigOnderhoud.nl goed beschermd.
Voor meer informatie over de nieuwe wetgeving kunt u kijken op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

De gegevens die wij van u gebruiken zijn;

- NAW-gegevens;

- Telefoonnummer;

- E-mailadres;

- Geslacht;

- Bezoekgedrag;

- IP-adres.

- Hoe u ons gevonden heeft


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken;
TuigOnderhoud.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van uw bestelling

- Om haar product te kunnen promoten op social media. 

TuigOnderhoud zal te allen tijde toestemming vragen om foto’s die door klanten van TuigOnderhoud en/of LED's Ride, aan TuigOnderhoud worden verstrekt te mogen tonen op Instagram of Paginabeheer van Facebook.

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze  dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- TuigOnderhoud verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
TuigOnderhoud bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen; 

Gegevens voor het verweken van bestellingen;
De gegevens die wij opslaan voor bestellingen zullen 7 jaar bewaart blijven. 

Contact met TuigOnderhoud;
Wanneer u contact opneemt met Blokje Om, via de mail, telefoon of social media, dan bewaren we uw gegevens zolang nodig is om uw vraag en/ of klacht af te handelen.


Mocht u vragen hebben kunt u deze uiteraard ook mailen naar info@tuigonderhoud.nl
Wij zullen deze vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

team TuigOnderhoud.nl

Onze topmerken

Retourneren bij TuigOnderhoud.nl

Hier volgt een korte omschrijving hoe u te werk moet gaan voor het terugsturen van de door ons geleverd(e) product(en).
Opgelet!
Uw retourzending moet gefrankeerd zijn.
Vermeld steeds uw bank- of gironummer wanneer u de zending terugstuurt.
Dit versnelt de terugbetaling van het aankoopbedrag, indien van toepassing.

Retourprocedure
1.  neem contact met ons op via e-mail (info@tuigonderhoud.nl) alvorens het artikel te versturen
2.  voeg een kopie van uw factuur bij uw retourzending
3.  een duidelijke omschrijving van uw klacht/probleem op de factuur
4.  de retourzending bevat het totale product + verpakkingsmateriaal
5.  een stevige verpakking van uw retourzending
6.  uw contactgegevens (e-mailadres en/of telefoonnummer en IBAN rekeningnummer bij terugbetaling)
7.  uw terugzending voldoende gefrankeerd is

Retourkosten
De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor rekening van de klant, behalve wanneer - het ontvangen artikel kapot is of het verkeerde product geleverd is.

Retouradres
TuigOnderhoud.nl
M. van Hennebergweg 65
2552 BD Den Haag

 

Over TuigOnderhoud

TuigOnderhoud is in 2013 opgericht en is het eerste bedrijf dat zich specialiseerde in het reinigen en onderhouden van harnachement.
Ondertussen zijn wij meer gaan doen dan alleen het onderhouden van het harnachement.
Wij repareren nu ook harnachement en herstellen kleurschade aan het leer.
Ook bieden wij u een diverse artikelen voor de ruiter, de hond en het paard.

 

Contact gegevens

TuigOnderhoud.NL
Houtrustweg 496(géén bezoekadres)
2583 GA Den Haag

mail: info@tuigonderhoud.nl
tel: 06-23089834 (gelieve alleen te app-en of sms-en)

KVK nummer: 58484744
BTW nummer: NL153653863

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop